ESCRIT DEL BLOC de Dimarts 16 Novembre 2021

ESTAR EN PAU AMB TU MATEIX

Què ve a la ment quan penses en felicitat ?, molts de nosaltres creiem que ser feliç depèn de diners en el nostre compte de banc, d’un cotxe, una casa o una parella. Però la realitat és una altra cosa, per atreure la felicitat a nosaltres només hem d’aprendre a viure en pau.

Això no vol dir que sigui dolent tenir èxit financer, una relació romàntica saludable i molts amics, a canvi, totes són coses molt bones i a les quals tenim dret. No obstant això, passem la vida intentant aconseguir-les i oblidem de prestar-li atenció al més simple.

Una de les coses a la qual li restem valor és a la pau mental, no hi ha res més reconfortant que ficar al llit el teu cap sobre un coixí cada nit, sabent que el teu cor està quiet i que res pertorbarà el seu descans.

Constantment, estem empenyent-nos per assolir els nostres objectius, i quan finalment els tenim a les nostres mans, ens adonem que no eren tan fonamentals com ens semblaven al principi, això succeeix perquè realment no és això el que estem buscant, en el profund del nostre cor només volem alegria i pau.

Per viure plenament i gaudir l’èxit amb humilitat cal tenir la nostra ment tranquil i l’ànima plena d’amor. D’aquesta manera serà més senzill aconseguir el que ens proposem i alhora aprendre en el procés. Si volem trobar la plenitud, hem de revisar les nostres prioritats i posar en primer lloc el que realment afegeix coses positives a les nostres vides, no plaers i alegries efímeres, que ens faran feliços durant uns dies i després desapareixeran, com si mai haguessin passat.

Les relacions respectuoses sinceres i basades en l’amor, l’agraïment continu, la natura i compartir amb els amics són algunes de les coses que alimenten els nostres sentiments positius, fan que la nostra vida tingui un sentit i ens ajuden a trobar aquesta pau que tant necessitem.

Això no vol dir abandonar els teus somnis, es pot viure tot el que desitgem i collir els fruits del nostre treball i dedicació, però no hem de permetre que el superficial sigui el primer en les nostres vides. Dóna-li sentit a la teva existència conreant el teu amor i veuràs que viuràs realment feliç.

Les nostres vides han de ser un exemple del que volem atreure. Si volem viure en pau, hem de sembrar la pau.

Què et fa feliç? Reflexiona una mica contestándote a tu mateix aquesta pregunta i comenta baix que significa la felicitat per a tu.

Pere Codina i Gironella

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: