ESCRIT DEL BLOC de Dijous 25 Novembre 2021

Maria del Mar Albajar. Dm,

Avui, juntes!

Avui, últim dia del mes , i les boires segueixen acompanyant aquesta nova setmana de confinament, de lluita i de patiment per a tanta gent. El nostre cor no deixa de pregar. Voldríem ser amor i vida per a tothom.

És tan poc el que podem ajudar les persones que estem tancades a casa! Amb tot, a la vegada, hi ha tanta gent ajudant fent mascaretes o fent voluntariat, d’altres acompanyant per telèfon persones que estan més soles que elles mateixes o imprimint respiradors, anant a comprar per les que no poden fer-ho o ajudant els seus fills en aquests dies complicats. Sense oblidar la nostra gran contribució que és justament ara, quedar-nos a casa.

I m’agrada recordar, Senyor, que un petit gest d’amor, encara que sigui senzill i passi desapercebut, pot obrir nous espais de vida en algun lloc, encara que potser mai ho sapiguem. Tot i tothom estem interconnectats. Tu estàs al cor de tota realitat, de tot ésser, de cada moment, de cada instant. I, per això, cada gest que trenca la cadena de tornar mal per mal, cada gest de gratuïtat, de bellesa, de bondat, de perdó, cada nova flor que regalem, cada nou somriure, és com una clau que obre un espai la mida del qual no ens podem ni imaginar. Com tu ens dius: “tot allò que lligueu a la terra quedarà lligat al cel, i tot allò que deslligueu a la terra quedarà deslligat al cel” (Mt 18,18). 

Avui, amb Tu, Senyor, sabem que és juntes i junts que ens en sortirem!

Per Maria del Mar Albajar. Dm, 31/03/2020

a Des de Sant Benet

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: