ESCRIT DEL BLOC de Dimarts 30 Novembre 2021

Marias Mare de Déu i Mare Nostra

Maria la Mare de Déu, tots els creients sabem que té tan fondes arrels en la vida de l’Església, està i ha estat lògicament present al llarg dels segles en la vida dels seus fills i de tantes institucions eclesials.

Personalment tots els matins i altres moments del dia, renovo l’oferiment que vaig aprendrà : oh Senyora meva, oh Mare meva !, jo m’ofereixo enterament a Vós.

En una trobada feta als anys 1972 amb els pares d’alumnes del Col·legi Bell-lloc, sant Josepmaria posar com exemple que per ell, la devoció a la Santa Maria ocupa el primer lloc, després de la Santíssima Trinitat, en la vida interior: «més que Ella només Déu». Parlant de la Mare de Déu comentava: «Us aconsello -per acabar- que experimenteu cada un de vosaltres l’experiència particular de l’amor maternal de Maria. No n’hi ha prou de saber que Ella és Mare, considereu-la d’aquesta manera, parlar així d’Ella. és la vostre Mare i vosaltres sou els seu fills; us vol com si fossiu cada un de vosaltres, el fill únic seu en aquest món. Tracteu-la en conseqüència: explica-li tot el que us passa, honora, estima-. Ningú ho farà per vosaltres , tan bé com cada un vosaltres, si vosaltres no ho feu.

Pere Codina i Gironella

lavidaenunbloc.com

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: