PARAULA DE DÉUDissabte 4 de Desembre 2021

Paraula de Déu

Mateu 9,35 – 10,1.6-8

Jesús recorria totes les viles i pobles, ensenyant a les sinagogues, anunciant la bona nova del Regne i guarint malalties i xacres de tota mena.
En veure les multituds, se’n compadí, perquè estaven malmenades i abatudes, com ovelles sense pastor. Llavors digué als seus deixebles:
– La collita és abundant, però els segadors són pocs. Pregueu, doncs, a l’amo dels sembrats que hi enviï més segadors.

Jesús va cridar els seus dotze deixebles i els donà poder de treure els esperits malignes i de guarir malalties i xacres de tota mena. I els feia aquestes recomanacions:
– Aneu més aviat a les ovelles perdudes d’Israel. Pel camí prediqueu dient: «El Regne del cel és a prop.» Cureu malalts, ressusciteu morts, purifiqueu leprosos, traieu dimonis; de franc ho heu rebut, doneu-ho també de franc.

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• El cor de l’Evangeli és la misericòrdia, és la compassió, és l’Amor guaridor i restaurador. I aquesta és la passió de Jesús: portar aquesta Bona Nova a tanta gent malmenada i desesperançada.

• I si a la nostra vida hem fet experiència d’aquest Amor incondicional, d’aquesta mirada compassiva, no podem fer altra cosa que sortir als camins, sortir a la vida, sortir al nostre dia a dia, senzill i quotidià, per deixar fluir amb la mateixa abundància tant d’Amor rebut.

• Nosaltres som els segadors, nosaltres som els deixebles dotats d’aquesta energia transformadora. També les nostres vides són espai de salvació, el lloc on rebem la vida de Jesús i l’oferim perquè els qui necessiten llum la puguin trobar, els qui cerquen una carícia la rebin gratuïtament, els qui venen ferits puguin ser guarits… Mirem avui la nostra vida quotidiana, les relacions que formen part del teixit de la nostra vida, la nostra realitat social i escoltem aquesta paraula de Jesús: “Vés, jo t’envio… Vés, porta el meu Amor…, mira la vida amb la meva mirada”. No ens guardem el tresor amb el que hem estat beneïts.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: