ESCRIT DEL BLOCDiumenge 5 de Desembre 2021

LA CONFESSIÓ ES VIGENT NO TE CADUCITAT.

1-2 La Confessió:

Una guia pas a pas En aquesta breu guia trobaràs un ajut per preparar a rebre amb fruit el sagrament de la Reconciliació: inclou una explicació dels passos per acostar-se a la Confessió, uns exàmens de consciència i textos per meditar en la grandesa del perdó que Déu ens vol donar.

Què és la Confessió?

«El sagrament de la Reconciliació és un sagrament de curacions. Quan jo vaig a confessar-me és per curar-me, guarir la meva ànima, guarir el cor i una cosa que vaig Fer i no funciona bé»

Per què confessar?

Explica el Papa Francesc que «el perdó dels nostres pecats no és una cosa que puguem donar-nos nosaltres mateixos. Jo no puc dir: em perdono els pecats. El perdó es demana, es demana a un altre, i en la Confessió demanem el perdó a Jesús. El perdó no és fruit dels nostres esforços, sinó que és un regal, és un do de l’Esperit Sant.

És complicat confessar?

El Catecisme, l’Església ens proposa quatre passos per a una bona confessió

1) Examen de consciència;

2) Contrició (o penediment), que inclou el propòsit de no tornar a pecar;

3) Confessió;

4) Satisfacció (o complir la penitència).

Són quatre passos que donem per poder rebre el gran abraçada d’amor que Déu nostre Pare ens vol donar amb aquest sagrament: «Déu ens espera, com el pare de la paràbola, amb els braços, encara que no ho mereixem. No importa el nostre deute. Com en el cas de fill pròdig, cal només que obrim el cor

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: