PARAULA DE DÉUDimarts 7 de Desembre 2021

Paraula de Déu

Mateu 18,12-14

Jesús va dir als seus deixebles

– Què us sembla? Si un home té cent ovelles i se li n’esgarria una, ¿no deixa les noranta-nou a la muntanya i va a buscar l’esgarriada? I si l’arriba a trobar, us asseguro que té més alegria per aquesta ovella que per les noranta-nou que no s’havien esgarriat. Igualment, el vostre Pare del cel no vol que es perdi ni un de sol d’aquests petits.

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• Que no es perdi ningú.

• A les guerres, als accidents i desgràcies, a les pandèmies… comptem el nombre de morts, ferits i desapareguts. I no queda més remei que fer-ho així. Sens dubte. El perill és que ens quedem en les xifres. Ens acostumem a les xifres. ¿Molts? ¿moltíssims? I podia haver estat encara més. Xifres.

• Déu, Pare bo, no vol que es perdi ningú. Perquè ens coneix i ens estima a cadascú. “Amb noms i cognoms”. Amb rostre. Amb tot el cor! Personalment. Personalíssimament. I no vol … que es perdi ningú. Per a Ell no som xifres, ni estadístiques. Ni codis de barres. Som fills estimats. Estimadíssims!!! Estimats amb bogeria.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: