PARAULA DE DÉUDimecres 15 de Desembre 2021

Paraula de Déu

Lluc 7,19-23

Joan va cridar dos dels seus deixebles i els envià al Senyor per preguntar-li: «¿Ets tu el qui ha de venir, o n’hem d’esperar un altre?»
Aquells homes arribaren on era Jesús i li digueren:
–Joan Baptista ens envia a preguntar-te: «¿Ets tu el qui ha de venir, o n’hem d’esperar un altre?»

Llavors mateix en va curar molts de malalties i sofriments o els alliberà d’esperits malignes, i donà la vista a molts cecs. Jesús, doncs, els respongué:
–Aneu a anunciar a Joan el que heu vist i sentit: els cecs hi veuen , els coixos caminen, els leprosos queden purs, els sords hi senten, els morts ressusciten , els pobres reben l’anunci de la bona nova. I feliç aquell qui no em rebutjarà!

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• Quants cops a la vida ens preguntem si la imatge que ens hem format del Messies, del que n’esperem la vinguda, és la veritable o ens cal trobar-ne una de nova.

• Senyor tu mateix t’anuncies, ja des d’antic, en les paraules d’Isaïes, en les quals l’àngel li digué a cau d’orella a Maria a les que confiada respongué SÍ!, i Jesús, no sols amb paraules, ho modelà amb la seva vida, i encara en dubtem?

• Potser esperem un Messies guerrer que ens alliberi de les nostres presons a cop d’espasa, de lluita fratricida de la qual es percebi com un heroi, però no, no és així com ell dona la vida per la seva causa.

• Quan ens oferim a Ell, quan li obrim el cor, restaura la vista als nostres ulls entelats perquè puguem veure el món, per agrair el be i lluitar per minimitzar el mal, esberla la nostra sordesa perquè copsem el crit de la humanitat que pateix i entonem els cants que ella canta en agraïment, com un bàlsam cicatritza les ferides que el pas de la vida va solcant a la nostra pell perquè acariciem suaument, ens abracem i caminem agafats de la mà en la lluita per la igualtat, ressuscita els cors plens de foscor, desesperança i mort i els il·lumina amb la seva gràcia.

• Aquest és el Messies que fem néixer cada dia i el fem present en la vida dels que ens envolten i desitgem pels que estan lluny i no coneixem.

• Així l’anunci de la seva bona nova arriba als pobres entre qui ens hi comptem.

• Celebrem amb una lloança agraïda la felicitat que ens omple en reconèixer-lo i no rebutjar-lo!

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: