ESCRIT DEL BLOCDissabte 18 de Desembre 2021

Aquest Nadal cada ovella al seu corral.

Seguitem sumant dies. Sento bategar el cor. Per tant soc viu.

Vivim en uns moments extranys, “amb una guerra freda?” El fet es que molts amics, companys i coneguts s’han quedat per el camí. Tampoc gaire res de nou, ni tampoc podem dir que tenim la feina feta. Tot està a mig fer i res s’ha acabat, un temps extrany ens acompanya. La família ens acompanya, gaudin d’amor i de salud que es el mes important.

Per Nadal fèrem realitat aquella dita “ per Nadal cada ovella al seu corral”.

Un any mes si Deu vol, sumaren dies, i somnis, ont la pau, l’amor i la felicitsts ant de ser els nostres puntals i companys de viatge.

Es diu “Any nou vida nova” i per mi serà així, serà el primer any que la mare no compartirà taula amb nosaltres. I serà amb el record de com si fos al costat nostre. la recordo com si encara em digues “ nen tens una mica de wuiski” i a continuació demenant un cigarret a la Rosa M. La sento i la veig contenta i sempre disposada a donar-nos amor.

Vindrà el dinar de Nadal, de Sant Esteve, obrirem cava i brinderem per celebrar la vida.

I així quant el dia 6 arribi la màgia dels reis i tots sentats a taula a aprofitaré aquest moment enque i som tots per donar-vos les gràcies per el vostre costa que ens feu a la mare i a mi i també el carinyo que reben de tots vosaltres. No queda ni puc fer altre cosa que agrair-vos a tots el molt que tenim de bo i així poder continuar celebrant i brindant per la família. Gràcies a tots.

Pere Codina i Gironella

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: