ESCRIT DEL BLOCDilluns 27 de Desembre 2021

Tic-Tac, Tic-Tac, estem a punt de deixar els 365 del any 2021, un petit cop d’ull a un endavant transformador i ple de coratge pel 2022

Empenyem endavant, som futur i alegria, que no ens guanyi la por, viure vol dir prendre partit aquí no venim a fer volar banderes … gent de mar, de rius i de muntanyes, ho tindrem tot el demà avui es nostre i es parlarà de vida. Venim amb coratge i amb tots els somnis del món.

Preperem el Nadal amb el cor cor ben obert i deixem que el nen Jesús quant arribi i entri, Ell ens portà la pau interior i la llum del camí que ens cal seguir. Andavant i caminem junts com una sola unitat.

Que tinguem un Sant i Feliç Nadal i que el nen Jesús ens opli de benediccions per el nou any que enceterem 2022

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: