ESCRIT DEL BLOCDivendres 31 de Desembre 2021

Fi d’any 2021

Un any que no oblidarem mai mereix un final inoblidable, com aquesta espectacular iniciativa: L’Al·leluia de G.F.Händel com mai abans s’havia interpretat.

Més de 350 veus unides, virtualment, en un gran cant a l’optimisme. ¡Esperem que el gaudeixin ! https://youtu.be/DHRVaAKhtyI

Si ets un dels amants de la música clàssica, els títols més coneguts del rei del vals, Napoleó, Festa de les flors, El vals de l’emperador o Champagne, et seran familiars. El vals més cèlebre de tots, El Bell Danubi blau i la Marxa Radetzky completen aquest extraordinari concert que ha apassionat a més de 5 milions d’espectadors de tot el món.

Musikverein de Viena, Concertgebouw d’Amsterdam, la Philarmonie de Berlín, el Musikhalle d’Hamburg, l’Auditorium Parco della Musica de Roma, al Gran Teatre de Liceu, el Palau de la Música de Barcelona o el Teatre Real de Madrid… Aquestes només són algunes de les sales que es van omplir per veure un dels esdeveniments més esperats de la temporada musical.

Ara tu també podràs gaudir d’aquest fenomen musical!

Espero que aquest any cometis molts errors, doncs cometre errors vol dir fer coses noves, aprendre, viure i canviar el món “. Que la pau segresti la teva vida, l’amor inundi la teva ànima i la felicitat es reflecteixi al teu rostre… et desitjo el millor, company.

CAP D’ANY

LES TRADICIONS DE NADAL A CATALUNYA

31 de desembre, l’Home dels nassos i Cap d’Any També podria formar part de la Festa dels bojos. Se sol explicar a la mainada que aquest dia surt l’Home dels nassos, una persona que té tants nassos com dies queden per acabar l’any. Com que sovint els costa entendre el joc de paraules, fa que s’imaginin un personatge estrafolari, curiós i un xic terrorífic que només poden veure aquest dia. També és el dia que es fan els preparatius per acomiadar l’any vell i rebre l’any nou. Se solen preparar sopars sofisticats i elaborats, s’organitzen balls de festa i es prepara el raïm. A Catalunya és tradició menjar dotze grans de raïm, seguint les campanades que toquen a les 12 en punt de la nit. 1 de gener, Any Nou En aquest dia se sol fer revisió de com anat l’any anterior i es fan propòsits per a l’any que comença.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: