PARAULA DE DÉUDilluns 3 de Gener 2022

Paraula de Déu

Joan 1,29-34

L’endemà, Joan veié que Jesús venia cap a ell, i exclamà:
– Mireu l’anyell de Déu, el qui treu el pecat del món! És aquell de qui vaig dir: «Després de mi ve un home que em precedeix, perquè, abans que jo, ell ja existia.» Jo no el coneixia; però, si vaig venir a batejar amb aigua, va ser perquè ell es manifestés a Israel.
Joan testimonià encara:
– He vist que l’Esperit baixava del cel com un colom i es posava damunt d’ell. Jo no el coneixia, però el qui m’envià a batejar amb aigua em va dir: «Aquell damunt el qual veuràs que l’Esperit baixa i es posa, és el qui bateja amb l’Esperit Sant.» Jo ho he vist i dono testimoni que aquest és el Fill de Déu.

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• Joan, l’home de Déu, indica qui és el messies i on està.

• Joan és testimoni que l’Esperit de Déu és amb Jesús.

• Jesús viurà sempre mogut per la llum i la força d’aquest Esperit de Déu. Ell en dirà “fer la voluntat del Pare”.

• Jo en tinc d’experiència de saber on és Jesús en al meu món, en la meva vida? Perquè avui també hi és entre nosaltres!

• Tinc la lucidesa i la valentia suficient per donar testimoni als altres d’aquesta presència de Jesús entre nosaltres, avui?

• Quines són les meves pors? La meva falsa prudència?

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: