PARAULA DE DÉUDilluns 10 de Gener 2022

Paraula de Déu

Marc 1,14-20

Després que Joan fou empresonat, Jesús anà a Galilea i anunciava la bona nova de Déu. Deia:
– S’ha complert el temps i el Regne de Déu és a prop. Convertiu-vos i creieu en la bona nova.
Tot passant vora el llac de Galilea, veié Simó i el seu germà Andreu, que tiraven les xarxes a l’aigua. Eren pescadors. Jesús els digué:
– Veniu amb mi i us faré pescadors d’homes.
Immediatament deixaren les xarxes i el van seguir.
Una mica més enllà veié Jaume, fill de Zebedeu, i el seu germà Joan, que eren a la barca repassant les xarxes, i tot seguit els va cridar. Ells deixaren el seu pare Zebedeu amb els jornalers a la barca i se n’anaren amb Jesús.

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• El cas és que ni Simó i Andreu, ni Jaume i Joan, eren al temple pregant, ni a la sinagoga escoltant la Paraula setmanal. No. Eren vora el llac, fent la seva feina de cada dia: tirar el filat a l’aigua, repassar les xarxes… Segurament la rutina diària de la seva feina: ser pescadors.

• I Jesús tot passant els veu. Tan enfeinats com estaven, ni s’adonen de la seva presència, fins que per damunt de la remor de l’aigua del llac escolten una veu. I tot alçant la mirada veuen Jesús que els diu: “Veniu amb mi i us faré pescadors d’homes”. Veniu, us vull allò que sou: pescadors. Amb mi fareu el mateix, però d’una altra manera, a la meva manera.

• M’adono que: – La feina de cada dia, rutinària, creativa, professional…, pot ser també un lloc de trobada amb el Senyor? – Allò que faig és important, però potser encara ho és més “com” ho estic fent….?

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: