PARAULA DE DÉUDissabte 29 de Gener 2022

Paraula de Déu

Marc 4,35-41

Un dia, arribat el capvespre, Jesús diu als deixebles:
– Passem a l’altra riba.
Deixaren, doncs, la gent i se’l van endur en la mateixa barca on es trobava. L’acompanyaven altres barques. Tot d’una es va aixecar un gran temporal; les onades es precipitaven dins la barca i l’anaven omplint. Jesús era a popa, dormint amb el cap sobre un coixí. Ells el desperten i li diuen:
– Mestre, ¿no et fa res que ens enfonsem?
Així que es despertà, va increpar el vent i digué a l’aigua:
– Silenci! Calla!
Llavors el vent va parar i seguí una gran bonança. Jesús els digué:
– Per què sou tan covards? Encara no teniu fe?
Ells van sentir un gran temor i es deien l’un a l’altre:
– Qui és aquest, que fins el vent i l’aigua l’obeeixen?

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• A la nostra vida no sempre vivim moments de calma i serenor. El seguiment del Senyor no està exempt de dificultats, de situacions on sembla que el Senyor dorm o que no hi és present. Situacions que fan perdre la memòria que, en altres moments, el Senyor ha estat al nostre costat. Aquesta és la invitació que el Senyor ens fa, avui: fer memòria. Sentim la invitació a tornar a la memòria del nostre cor aquella incondicionalitat del Senyor, la seva fidelitat inestroncable. I demanem-li que nosaltres no defallim sinó que perseverem en remar per travessar les dificultats que ens trobem en la nostra vida.

• Sant Ignasi recomanava a aquella persona que sentia la temptació d’abandonar el camí, que recordés aquells moments de consolació, de trobada amb el Senyor. Aquelles experiències que sostenen la nostra opció de vida són les que ens sostenen en situacions de dificultat. En aquests moments que la pandèmia no ens deixa encara lliures, sapiguem donar sentit a aquesta invitació del Senyor, no mirant cap un altre lloc, sinó posant-nos en camí, sabent que Ell és al nostra costat. “Senyor, dóna’ns fe”.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: