ESCRIT DEL BLOCDilluns 31 de Gener 2022

2 Per Què Som Aquí?

3: La Terra És un Joc

La Terra és, doncs, en part un experiment que ens permet augmentar la saviesa de l’univers, i en part un repte que ens fa més forts.

Però per sobre de tot, la Terra és un joc. És veritat que hem vingut aquí a aprendre i a exercitar-nos, però sempre amb l’objectiu final de sentir-nos bé. L’objectiu més important de la vida sempre és el benestar, i això és el que busca Déu amb tot el que fa.

Déu experimenta amb les seves capacitats, inventa nous reptes i busca respostes que el facin més savi perquè li agrada fer-ho. Per a ell, la vida és un joc, perquè tot el que fa ho fa únicament amb l’objectiu de sentir-se bé. No fa res per obligació. De fet, qui podria obligar-lo?

Nosaltres som part de Déu, així que tampoc fem res per obligació. Hem vingut aquí a experimentar, sí; hem vingut a posar-nos a proba, també; però sobretot hem vingut a gaudir fent-ho. Hem vingut perquè ens venia de gust explorar les possibilitats que ofereix la Terra.

Així que, per què som aquí? Bàsicament, hem vingut a jugar.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: