ESCRIT DEL BLOCDivendres 4 de Febrer 2022

2 Les Coses No Passen per Art de Màgia, Algú Ha de Fer que Passin

Si observem la humanitat com a conjunt, veurem que, igual que l’univers, també s’expandeix. Al llarg de la nostra història, hem aconseguit moltes coses: hem descobert moltes de les lleis de la natura, hem desenvolupat la tecnologia, hem aprés a tenim més cura de la salut i a respectar una mica més els drets humans, etc. Ara bé, tot això ho hem aconseguit per art de màgia?

Doncs no, ho hem aconseguit gràcies al treball de moltes persones que s’hi dediquen activament: exploradors que s’esforcen per obrir els camins que estan tancats, inventors que dissenyen nous productes que ens faciliten la vida, pensadors que busquen noves maneres d’organitzar la societat, etc. La humanitat avança sense descans, i ho fa gràcies al treball que li dediquem.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: