ESCRIT DEL BLOCDissabte 5 de Febrer 2022

3 La Terra Està Dissenyada Amb un Objectiu

La Terra, des del seu inici, està dissenyada específicament per ajudar-nos a complir amb el nostre objectiu: crear. No hi ha res que sigui com és per casualitat. Les característiques d’aquest planeta són òptimes per a la creació.

Per entendre-ho millor, pensa en un inventor que vol crear nous artefactes, o en un científic que desitja descobrir noves lleis de la física: què és el primer que fan? Crear un espai per poder fer la seva feina, oi? Creen un laboratori, i l’adapten a les seves necessitats.

Doncs això és exactament el que hem fet amb la Terra. En certa manera, aquest planeta és un laboratori creatiu on l’univers experimenta amb noves possibilitats, i tu ets un dels encarregats de fer-lo funcionar.

Encara que no sempre ho sembli, ets a la cresta de l’onada creativa de l’univers. Ets al lloc on l’univers fa els seus descobriments més avançats. I els fa gràcies a tu.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: