ESCRIT DEL BLOCDilluns 7 de Febrer 2022

Discutir i per que?

Els homes perden molt de temps discutint, i es desprenen molts argument, força i reserves nervioses.

Discuteixen a tot arreu: a casa, a l’oficina en l’autobús, el cafè, en les múltiples reunions, assemblees, comissions etc. Sovint s’esgoten en discussicions s’enerven és posen furiosos, s’ofenen, es desuneixen i molt rarament fan triomfar la Veritat. Per que? Si estem autènticament al servei de la veritat, com l’expandirem entorn nostre? Com hem d’ésser pet tal que les nostres discussions reïxin?

Si vols reeixir en l’es teves discussions , Oblida’t, respecte l’altre, no siguis el ric que fa almoina el pobre, sinó el que ve davant del Seu amic per unir-se-li, i descobrir junt amb ell la veritat.

Pere Codina i Gironella

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: