PARAULA DE DÉUDilluns 7 de Febrer 2022

Paraula de Déu

Marc 6,53-56

Quan hagueren fet la travessia del llac, Jesús i els seus deixebles tocaren terra a Genesaret i van fondejar. Així que desembarcaren, la gent el va reconèixer. Ells començaren a recórrer tota la regió, i la gent anava duent-li els malalts en lliteres allà on sentien a dir que era. A tot arreu on arribava, pobles, viles o llogarrets, posaven els malalts a la plaça i li demanaven que els deixés tocar ni que fos la borla del seu mantell. I tots els qui el tocaven quedaven curats.

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• I tant que s’estengué la seva anomenada! Fins i tot, quan cerca d’altres indrets on predicar, hi ha algú que el reconeix. S’escampa la notícia i comença a arribar gent. L’Evangeli diu que “li porten els malalts”.

• Els malalts són aquesta gent que surt a l’encontre de Jesús. Per què són les experiències de limitació, fragilitat, foscor, buit, por… la gran oportunitat per deixar palesa la meva fe. Són aquests moments en que tinc més necessitat de trobar-me amb Jesús, de sentir la presència amorosa de Déu, de descobrir que també té per mi paraules i gestos de consol.

• I la debilitat es torna fortalesa; la foscor, llum; el buit, presència; la por, s’esvaeix…

• Caldrà, però, enfortir la fe, doncs res no s’improvisa. No n’hi ha prou amb mirar-lo de lluny… ens haurem d’atansar dia a dia, constantment, ni que sigui amb les crosses de la nostra fragilitat.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: