ESCRIT DEL BLOCDimecres 9 de Febrer 2022

1 Com saber que és amor i que no és amor?

No confonguem algunes coses que no són amor amb què realment és l’amor. És molt habitual no entendre la difereǹcia entre sentir amor, voler estimar i poder estimar a l’altre com l’altre necessita ser estimat.

Que és realment l’amor de parella

Es confonen moltes coses, amor amb sexe, amb il·lusió, amb imaginació, amb patiment i si li diem amor a coses que no ho són difícilment podrem obtenir els efectes o les conseqüències del que és l’amor de veritat.

Comencem pel principi i definim uns conceptes bàsics que molts de nosaltres tenim mal entesos.

L’amor com a sentiment

L’amor és un sentiment com ho és la por l’alegria la ràbia o la ira, i tot sentiment té una funció biològica, però estimar no és un sentiment és una conducta que es pot fer bé o malament, depèn de si saps i si vols esforçar-te a això.

L’amor és un sentiment, no és discutible, un sent el que sent, un sent amor quan un se sent en confiança, l’amor significa seguretat, saber que aquí no vas a rebre cap mal, significa que el cervell t’està dient que aquest entorn és bo per la teva vida, un ho sent i això no és discutible, però que algú t’estimi i et digui t’estimo,no vol dir que sàpiga estimar-te, dir-te que està sentint aquest sentiment d’amor, vol dir que ell sent això, però no implica que sàpiga estimar-te, que sàpiga el que necessites, que vulgui aprendre a estimar-te bé, que vulgui saber de veritat el que necessites i que ho aconsegueixi malgrat tots els seus intents.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: