Bon dia amics, coneguts i saludats. 馃檹 Que la Reina de la pau preservi el m贸n de la bogeria de la guerra.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser 煤til per a la reflexi贸, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i viv猫ncies per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.鈥㊣ trobareu un conjunt d鈥檈scrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formaci贸 permanent. 鈥㏄ere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, 鈥1er,2,i 3er,de Religi贸 鈥淓ditorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. 鈥淰iv猫ncies de un Giron铆 a Terra Santa鈥 i dos llibre de 鈥淧rotocol en l鈥橝dministracio Publica 鈥 i 鈥淧rotocol Empreserial鈥.鈥㏄ere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ci猫ncies de l鈥橧nformacio,Relacions P煤bliques, i M脿ster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religi贸 en l鈥檈scola Bell-lloc del Pla de Girona,鈥﹊ el perqu猫 d鈥檃quest bloc i els seus escrits 鈥︹.. Els meus ulls ja no saben sin贸 contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesi贸n:

Logo de WordPress.com

Est谩s comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Est谩s comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: