ESCRIT DEL BLOCDimarts 5 d’Abril 2022

«Una part del camí humà és esperar el retrobament amb l’altre»

Com et dius? D’on véns? Què et passa? preguntes qüotidianes, d’aparença senzilla però que amaguen una complexitat que només qui trena els conceptes i les paraules pot expressar a través d’un assaig de 170 pàgines. Aquest és el filòsof català Josep Maria Esquirol, qui amb l’obra Humà més humà. Una antropologia de la ferida infinita va captivant al lector a través de dotze capítols. Llibre també comentat a la darrera sessió del club de lectura ‘Amb fe de llibres’. 

► Podeu recuperar la conversa aquí.

Humà més humà. Una antropologia de la ferida infinita, editat per Quaderns Crema, s’apropa a base de preguntes senzilles al centre més profund de la nostra ànima, en aquell lloc en què diu l’autor que es descobreix la ferida originada per les quatre infinituds essencials: la vida, la mort, tu i el món. El llibre, ple d’una filosofia actual, ens parla avui sobre conceptes complexos i que també ens porta a parlar de temes actuals avui dia.

Glòria Barrete –CR)

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: