PARAULA DE DÉUDimecres 13 d’Abril 2022

Isaïes 50,4-9a

El Senyor, Déu sobirà,
m’ha donat un parlar que convenç,
perquè, amb la paraula,
sàpiga sostenir els cansats.
Un matí i un altre em desvetlla
perquè l’escolti
i sàpiga parlar i convèncer.
El Senyor, Déu sobirà,
m’ha parlat a cau d’orella,
i jo no m’he resistit
ni m’he fet enrere.
He parat l’esquena
als qui m’assotaven,
i les galtes
als qui m’arrencaven la barba;
no he amagat la cara
davant d’ofenses i escopinades.
Però el Senyor, Déu sobirà, m’ajuda,
i per això no em dono per vençut;
per això paro la cara com una roca
i sé que no quedaré avergonyit.
Tinc a prop
el qui em declara innocent.
Qui vol pledejar amb mi?
Compareguem plegats a judici!
Qui em vol acusar? Que se m’acosti!
El Senyor, Déu sobirà, em defensa.
Qui em podrà condemnar?

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• Des de l’inici de la nostra vida, el Senyor ens va obsequiant amb tota mena de dons perquè els posem al servei dels altres, donem testimoni de la nostra fe i Ell pugui manifestar-se.

• El Senyor ens desvetlla perquè cada dia, conscients de l’amor que rebem, ens sentim fills estimats i en fem festa.

• Ens crida pel nostre nom i ens parla a cau d’orella; en la intimitat, en el silenci. Les paraules ens mostren quan estimats i únics som per a Ell. Cal que afinem l’oïda per escoltar-les i córrer cap a Ell sense resistir-nos, amb una confiança plena, malgrat les dificultats o riscos que el seguiment comporta.

• Ell és en nosaltres en totes les proves i ens encoratja; és Ell qui ens agafa de la mà i ens condueix a fer de la nostra vida la seva voluntat. No oferim resistència a la seva crida, que la seva paraula ens aboqui a la lloança.

• Sabem que Ell és ben a prop, és en nosaltres, ens perdona sense jutjar-nos tan sols per amor, ens defensa en els moments de dubte, de foscor, d’incomprensió per part dels altres per creure en Ell, i ens omple de força per poder avançar en les situacions difícils.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: