ESCRIT DEL BLOCDiumenge 17 d’Abril 2022

LA RESURRECCIÓ DEL SENYOR

Durant aquesta Setmana Santa he volgut viure amb intensitat la passió i mort del Senyor.

En les pregàries m’he preguntat:

Com era el meu Déu?

Què em demana?

Què espera de mi?

Què faig per demostrar-li la meva estima i fidelitat?

Transmeto amb silenci l’estima que tinc al meu Déu?

A aquestes preguntes, i amb tota humilitat, hi he trobat respostes.

El meu Déu és un Déu de bondat, de generositat i d’amor.

Un Déu que sols em parla en el meu interior i amb silencis.

Un Déu que m’acompanya en la vida personal, familiar i professional.

Un Déu que és amb mi sempre.

Un Déu que em dóna el seu escalf.

Un Déu sense supèrbia, amb autoritat, i amb vigència.

Un Déu que em diu com actuar des del meu interior.

Un Déu que em demana confiança.

Un Déu que em demana el meu

testimoniatge.

Déu per a mi ho és tot, i jo, per a ell, què sóc?

Vull ser un incondicional, que sols tingui ulls per veure’l, orelles per escoltar-lo i boca per alabar-lo.

Vull fer camí amb Ell i que en cada pas deixi petja.

Vull ser un cristià que valori l’amistat i sigui del als amics per sobre de qualsevol condició, sense esperar-ne resposta.

Senyor i Déu meu, crec en la resurrecció de Jesús.

No és una teoria, sinó una realitat històrica revelada per l’Home Jesucrist mitjançant la seva Pasqua, el seu pas, que ha obert una nova via entre la terra i el Cel.

La meva fe em fa creure, i crec que no és ni ha estat un mite ni un somni, no és una visió ni una utopia, no és una faula, sinó un esdeveniment únic i irrepetible: Jesús de Natzaret, fill de Maria, que en el crepuscle del Divendres va ser baixat de la creu i ha sortit vencedor de la tomba.

VIVÈNCIES DE UN GIRONÍ

A TERRA SANTA

Diumenge de Resurrecció del 2009

Autor: Pere Codina Gironella

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: