ESCRIT DEL BLOCDilluns 18 d’Abril 2022

Propòsit després de viure la Setmana Santa.

En contemplar el teu sepulcre buit, m’adono que: 

Només Tu pots donar la fe. 

Però jo puc donar el meu testimoni.

Només Tu pots donar l’esperança.

Però jo puc tornar la confiança als meus germans.

Només Tu pots donar l’amor. 

Però jo puc ensenyar els altres a estimar.

Només Tu pots donar la pau. 

Però jo puc salvar la unió.

Només Tu pots donar la força. 

Però jo puc aixecar el desanimat.

Només Tu ets el camí. 

Però jo puc indicar-lo als altres. 

Només Tu ets la vida. 

Però jo puc tornar als altres el desig de viure.

Només Tu pots fer l’impossible. 

Però jo puc fer el possible.

Només Tu ets suficient. 

Però prefereixes comptar amb mi. 

Per això, aquesta Pasqua em surt del cor: 

Gràcies! Al·leluia!

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: