PARAULA DE DÉUDilluns 18 d’Abril 2022

Mateu 28, 8-15

Aquell matí, després que l’àngel anunciés a les dones la Resurrecció de Jesús, elles, amb por, però amb una gran alegria, se n’anaren del sepulcre i van córrer a anunciar-ho als deixebles.

Però tot d’una Jesús els va sortir al pas i les va saludar. Elles se li acostaren, se li abraçaren als peus i el van adorar. Jesús els digué:

-No tingueu por. Aneu a anunciar als meus germans que vagin a Galilea. Allà em veuran.

Mentre elles hi anaven, alguns de la guàrdia van entrar a la ciutat i comunicaren als grans sacerdots tot el que havia passat. Els grans sacerdots es van reunir amb els notables i prengueren la decisió d’oferir molts diners als soldats i donar-los aquesta consigna:

-Feu córrer que els seus deixebles van venir de nit i van robar el seu cos mentre vosaltres dormíeu. I si això arriba a oïda del governador, ja el convencerem nosaltres que us deixi tranquils.

Ells agafaren els diners i van complir la consigna rebuda.

Aquesta versió dels fets s’ha escampat entre els jueus fins al dia d’avui.

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• No en tenim prou. La festa de Pasqua és tan gran… que no hi cap en un dia. Per celebrar… i també per pair, per anar copsant què significa que Jesús ha ressuscitat, per anar reconeixent aquells signes que manifesten que Ell és viu al bell mig d’aquest món, que tan necessita descobrir: “El camí que duu a la vida: joia i festa a desdir a la vostra presència”.

• La primera paraula que ens dirigeix Jesús ressuscitat és fantàstica!! “No tingueu por”. Traiem-nos la por i conservem l’alegria per anunciar que és a la Galilea de les quotidianitats on el trobem, entre barques i peixos, carrers i places, cobradors d’impostos i artesans, draps esquerdats i llevats al pa, nois que toquen el flabiol i d’altres que ballen, muts que parlen i coixos que salten… Ell continua omplint-ho tot de VIDA!!

• I nosaltres… desitjant-nos una molt bona Pasqua!

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: