ESCRIT DEL BLOCDijous 5 de Maig 2022

Oració a Santa Elena

Amabilíssim Redemptor de la meva ànima, Jesús del meu cor, que des del cel vas baixar a la terra, a buscar i trobar la santíssima Creu en què vas patir tantes i tantes penes, perquè per elles fruir d’eterna glòria; et prego pels misteris altíssims de la teva Santíssima Creu i per la preciosíssima sang que per mi en ella vas vessar, em concediu tots els béns que va produir aquell arbre de vida, per al bé, profit i remei de les nostres ànimes i per aquest mitjà pugui merèixer , com t’ho prego, per tots els misteris de la Santa Creu, viure sense ofendre i morir en la teva gràcia, per anar a gaudir al cel els fruits de la teva Santíssima Creu.

Oh el meu Déu, el meu Salvador i glorificador !, doncs vas ser tan lliberal i benefactor en aquell fusta santa, que vas vessar tota la teva preciosa sang per al meu remei, vessa sobre la meva ànima, a l’hora de la meva mort, una gota perquè mori en la teva gràcia i asistiéndome llavors la nostra protectora i advocada Santa Elena, amb la seva intercessió, ens doni el que et demanem en aquesta oració, i sigui més convenient al teu major honra, glòria i profit de les nostres ànimes, amb el patrocini esperem buscar amb fervor i trobar amb profit l’hora de la nostra mort, els fruits preciosos amb què ens convida la teva Creu, per morir en la teva gràcia i gaudir-te sempre en la benaurança. Amén.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: