PARAULA DE DÉUDiumenge 8 de Maig 2022

Joan 10, 27-30

Jesús va dir:
– Les meves ovelles escolten la meva veu. Jo les conec, i elles em segueixen. Jo els dono vida eterna: mai no es perdran, i ningú no me les arrencarà de les mans. Allò que el Pare m’ha donat val més que tot, i ningú no podrà arrencar res de les mans del meu Pare. Jo i el Pare som u.

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• M’agrada contemplar Jesús com a bon pastor, com aquell que em coneix a fons, que coneix la meva veritat, les meves ombres i la meva riquesa, la veu pròpia del meu cos, de la meva manera de fer les coses i de moure’m…M’emociona el seu Amor incondicional envers cada criatura, i fer experiència en el dia a dia, que sí, que cada persona val per a Ell més que tot, i que em guarda a la seva mà, al seu cor, donant-me la llibertat d’entrar i sortir, d’anar i tornar, però confirmant-me en la intuïció de que només en Ell puc trobar la referència més definitiva de la meva existència, i això no pels meus mèrits, sinó per la seva gratuïtat i perquè reconeix en mi -i en cada germà i germana- una part del seu Ésser. I davant aquesta realitat només puc demanar un cor que sàpiga escoltar la seva veu enmig de tantes veus que en la vida quotidiana tracten d’ofegar-la, una veu que em porta pau, serenor i que encén en mi el desig d’estimar, de lluitar per la justícia i per la vida plena i abundant de tants que no en tenen, i de lliurar la vida seguint aquest bon pastor, una vida pobre i petita, però amb un valor incalculable: el del seu Amor.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: