ESCRIT DEL BLOCDijous 13 de Maig 2022

Oh Verge Santíssima, Vos us vau aparèixer repetides vegades als nens; jo també voldria veure-us, sentir la vostra veu i dir-vos: Mare meva, porteu-me al Cel. Confiant en el vostre amor, us demano m’assoliu del vostre Fill Jesús una fe viva, intel·ligència per conèixer-lo i estimar-lo, paciència i gràcia per servir-li a Ell als meus germans, i un dia poder unir-nos amb Vós allà al Cel.

Pare nostre, Avemaria i Glòria.

Mare meva també us demano pels meus pares, perquè visquin units en l’amor; pels meus germans, familiars i amics, perquè vivint units en família un dia puguem gaudir amb Vós a la vida eterna.

Pare nostre, Avemaria i Glòria.

Us demano especialment per la conversió dels pecadors i la pau del món; pels nens, perquè mai no els faltin els auxilis divins i el necessari per als seus cossos, i un dia aconseguir la vida eterna.

Pare nostre, Avemaria i Glòria

Oh Mare meva, sé que escoltaràs, i m’aconseguiràs aquestes i quantes gràcies et demani, doncs les demano per l’amor que tens del teu Fill Jesús. Amén.

Mare meva, aquí tens el teu fill, sigues la teva Mare!

Oh dolç Cor de Maria, sigueu la salvació meva!

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: