PARAULA DE DÉUDijous 13 de Maig 2022

Joan 14,1-6

Jesús va dir als seus deixebles:
Que els vostres cors s’asserenin. Creieu en Déu, creieu també en mi. A casa del meu Pare hi ha lloc per a molts; si no n’hi hagués, ¿us podria dir que vaig a preparar-vos-hi estada? I quan hauré anat a preparar-vos-la, tornaré i us prendré amb mi, perquè també vosaltres estigueu allà on jo estic. I allà on jo vaig, ja sabeu quin camí hi porta.
Tomàs li pregunta:
–Senyor, si ni tan sols sabem on vas, com podem saber quin camí hi porta?
Jesús li respon:
–Jo sóc el camí, la veritat i la vida. Ningú no arriba al Pare si no és per mi.

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• On tinc posat el cor? On reposa la meva esperança? Sovint poso la confiança en moltes coses que no tenen la força d’asserenar el meu cor, de besar-me l’ànima, d’ajudar-me a viure en comunió amb els altres.

• Faig meves les paraules dels salms: «Només en Déu reposa la meva ànima, d’ell em ve la salvació» (Sl 62). «Tu ets el meu Déu, Senyor, a l’alba et cerco. Tot jo tinc set de tu, per tu es desviu el meu cor…» (Sl 63). Al començar l’Evangeli de Joan trobem dos deixebles que van decidir seguir Jesús. Ell, en veure que el seguien, els preguntà: – «Què busqueu?» Li digueren: -«Rabí, on t’estàs?» Jesús els respongué: – «Veniu i ho veureu». Ells hi anaren , veieren on s’estava i es quedaren amb ell…

• Ara, al final de l’Evangeli, és Jesús mateix qui pren la iniciativa: «Tornaré i us prendré amb mi, perquè també vosaltres estigueu on jo estic». No et cansis, Jesús, de convidar-me a participar de la relació personal que vius amb el Pare!

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: