ESCRIT DEL BLOCDiumenge 22 de Maig 2022

MARE DE MISERICÒDIA
CANET DE MAR

Reina del cel i terra. Sobirana Mare de la Misericòrdia redimits a vostres peus, en viva fe i ferme confiança, esperem que vostre pietosa intercessió, ens consolarà vostre Divina Majestat, si es per la seva i nostre major Gloria i profit fe les nostres animes, ens oferim tots per Fill i esclaus, devots vostre amb un verdader desitg de servirvos com a mare i devé vots vostre, amb un verdader desitg de servirvos com a Mare i Senyora i, d’imitar t vostres virtuts, principalment aquelles que son de major estat de cada u. I per nostres culpes no impedeixi la llum del Cel, fem propòsit d’evitar pecat. Ajudeu-nos Vos Mare de Misericòrdia, amb vostre protecció amorosa per tal de que sigui eficaç nostre propòsit i puguem viure en la gracia de Déu tots el dia de la nostra vida. Amén

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: