ESCRIT DEL BLOCDimarts 31 de Maig 2022

Cloenda del mes de maig: festa important entorn de Maria.

Maria, la nova arca de l’aliança. La Visitació és la trobada de dues persones que s’ajunten. Maria portava a Déu dins d’ella i els van portar alegria a Isabel i a Joan (també dins d’ella). Nosaltres tenim el privilegi d’escoltar la seva conversa en l’Evangeli. Elles parlen sobre els misteriosos treballs de Déu. Maria s’alegra de l’activitat de Déu en la seva vida. Maria necessita dir-li a algú la seva gran noticia i va immediatament a la seva cosina. Maria és una dona de fe. Isabel la lloa, no perquè ha concebut a Crist, sinó perquè va creure en les paraules de l’àngel. Maria comparteix la lloança a Déu. Aquí no hi ha una falsa humilitat, sinó simplement el reconeixement de la veritat. Déu és l’autor de tot allò que és bo. Déu vol tenir una relació personal amb nosaltres. Ella modelarà, per nosaltres, com respondre a la seva gran invitació. Diu el Papa Francesc: «l’alegria de l’Evangeli omple el cor i la vida sencera.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: