ESCRIT DEL BLOC Dimecres 1 de Juny 2022

Juny: mes dedicat al Sagrat Cor de Jesús.

La imatge del Sagrat Cor de Jesús ens recorda el nucli central de la nostra fe: el molt que Déu ens estima i el que nosaltres, per tant, l’hem d’estimar. Jesús té un Cor que estima sense mesura. I ens estima tant, que pateix quan no corresponem al seu amor immens.

L’Església dedica el mes de juny al Sagrat Cor de Jesús amb la finalitat que el venerem, l’honrem i l’imitem, especialment en aquests 30 dies.

Hem de procurar viure aquest mes mostrant a Jesús amb les nostres obres que l’estimem, que corresponem al gran amor que Ell ens té i que ens ha mostrat lliurant-se a la mort per nosaltres, quedant-se en l’Eucaristia i ensenyant-nos el camí cap a la vida eterna.

Cada dia podem acostar-nos a Jesús o allunyar-nos d’Ell. De nosaltres depèn, ja que Ell sempre ens espera, ens estima i ens ajuda.

Hem de pensar cada vegada que actuem: ¿Què faria Jesús en aquesta situació? I això és el que hem de fer (davant d’un problema en la família, a classe, a l’esport, amb els amics, etc.). Per tant, hem de pensar si les coses que fem ens allunyen o acosten a Déu.

Tenir a casa o a la feina una imatge del Sagrat Cor de Jesús. Ens ajuda a recordar el seu amor i a imitar-lo durant aquest mes i durant tot l’any.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: