ESCRIT DEL BLOCDijous 2 de Juny 2022

Origen de la devoció al Sagrat Cor de Jesús.

Santa Margarida Maria d’Alacoque era una religiosa. Tenia un gran amor per Jesús. I Jesús va tenir un amor especial per ella. Se li va aparèixer en diverses ocasions per dir-li el molt que estima tots els homes i com li dol que els homes s’allunyin d’Ell pel pecat.

Durant aquestes visites a la seva ànima Jesús li va demanar que ens ensenyés a estimar-lo més, a tenir-li devoció, a resar-li i, sobretot, a tenir un bon comportament perquè el seu Cor no pateixi més amb els nostres pecats.

Contingut de la devoció al Sagrat Cor de Jesús. El pecat ens allunya de Jesús i això l’entristeix perquè desitja que tots arribem al Cel amb Ell.

Nosaltres podem demostrar el nostre amor al Sagrat Cor de Jesús amb les nostres obres: en això consisteix precisament la devoció al Sagrat Cor de Jesús.

Les promeses del Sagrat Cor de Jesús: Jesús va prometre a Santa Margarida d’Alacoque que, si una persona combrega els primers divendres de mes, durant nou mesos seguits, li concedirà el següent:

• Li donaré totes les gràcies necessàries al seu estat (casat, solter, vidu o consagrat a Déu). • Posaré pau en la seva família.

• El consolaré en totes les afliccions.

• Seré el seu refugi durant la vida i, sobre tot, a l’hora de la mort.

• Els pecadors trobaran misericòrdia, els tebis es faran fervorosos i els fervorosos s’elevaran ràpidament a gran perfecció.

• La gràcia de la penitència final: és a dir, no moriran en pecat i sense haver rebut els Sagraments.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: