PARAULA DE DÉUDivendres 3 de juny 2022

Joan 21, 15-19

Quan hagueren menjat, Jesús va preguntar a Simó Pere:

-Simó, fill de Joan, m’estimes més que aquests?

Ell li respongué:

-Sí, Senyor, tu saps que t’estimo.

Jesús li diu:

-Pastura els meus anyells.

Per segona vegada li pregunta:

-Simó, fill de Joan, m’estimes?

Ell li respon:

-Sí, Senyor, tu saps que t’estimo.

Jesús li diu:

-Pastura les meves ovelles.

Li pregunta Jesús per tercera vegada:

-Simó, fill de Joan, m’estimes?

Pere es va entristir que Jesús li preguntés per tercera vegada si l’estimava, i li respongué:

-Senyor, tu ho saps tot; ja ho saps, que t’estimo.

Li diu Jesús:

-Pastura les meves ovelles. T’ho ben asseguro: quan eres jove et cenyies tu mateix i anaves on volies, però a les teves velleses obriràs els braços i un altre et cenyirà per portar-te allà on no vols.

Jesús va dir això per indicar amb quina mort Pere havia de glorificar Déu. Després d’aquestes paraules, Jesús va afegir:

-Segueix-me.

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• Tu ho saps tot. Saps que t’estimo. Encara que ho dissimuli molt bé… I no es noti, gairebé, en res.

• Tu saps per on batega el meu cor. I veus la meva voluntat i la meva necessitat. La intenció i el desig. També, és clar, la meva dispersió i el meu desencert. Però, saps que t’estimo. I tant de bo sàpiga aprendre del buit que em deixen les errades per buscar-te i enfortir el desig de trobar-te i caminar amb tu. Nomé tu omples el meu cor. Tu ho saps tot. Tu saps que t’estimo. I vull estimar-te més. Molt més. Sempre més.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: