ESCRIT DEL BLOC Dilluns 6 de Juny 2022

Si no ens volem gastar prematurament, he cal viure sense neguit. Però no dificultats de la vida ens assalten, ens ataquen des de l’exterior, ens fan trontollar; penetren amb nosaltres i punxen el nostre esperit i el nostre cor. No podem resistir molt de temps i triomfar dels obstacles si no sabem donar immediatament i sincerament totes les nostres dificultat fer un Senyor. És un llarg aprenentatge d’abandó el que ens cal fer per a bescanviar, A cada pas de les nostres vides, la nostra impotència humana per la impotència divina. El capdamunt d’aquesta renúncia, Immancablement, floreix la pau i reeiximent en Déu.

Hom no col.loca passa la roba bruta a la pila de la roba neta.

Hom no posa pas una fruita podrida dins el caixo de la fruita fresca.

Si vols viure en pau, sempre pur i fort no acceptis mai de guardar amb tu un sol neguit, passat, present o futur, ja que tot el que està tancat fermenta.

Consagració al Sagrat Cor de Jesús

Oh Jesús meu! Per mediació del Cor Immaculat de Maria Santíssima us ofereixo les oracions, obres i treballs del present dia, en reparació de les ofenses que us fan, i per les altres intencions del vostre Sagrat Cor.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: