ESCRIT DEL BLOCDilluns 20 de Juny 2022

QUE N’ÉS DE SIMPLE LA VIDA

Les pedres de l’entorn de la Catedral de Girona, la nau gòtica i única, el claustre, el tapís de la creació, el beatus, sentint la veu d’en Gustau explicant pas a pas la historia de la catedral, pedres polides, tant ben col-locadess, t’endinsen en mil pensaments que s’arrelan fins a les entranyes de la terra i et porten fins a l’horitzó.

Que n’és de senzill i d’eloqüent viure treballant, estimant, pregant, i deixar pet empremta. I després , tot pregant, en pau, davant del llit de la Mare de Déu, adormi se en el si de la terra que ta vist néixer per desvetllar-se a la falda del Pare.

Passejant per el claustre pensava, i m’entendria. I apropant el meu cor les pedres, la terra humil, i el Xipre de la pau, el murmuri de la de l’aigua em deia i em repetia: que n’és de simple i lluminósa la vida per al qui creu i estima.?

Consagració al Sagrat Cor de Jesús

Oh Jesús meu! Per mediació del Cor Immaculat de Maria Santíssima us ofereixo les oracions, obres i treballs del present dia, en reparació de les ofenses que us fan, i per les altres intencions del vostre Sagrat Cor.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: