ESCRIT DEL BLOCDimecres 22 de juny 2022

L’estel de la Sagrada Família ja corona la torre de la Mare de Déu

(CR) L’skyline de la ciutat de Barcelona ha canviat aquest dilluns al matí amb la col·locació de l’estel de 12 puntes que corona la torre de la Mare de Déu. Així, la torre ja ha arribat als 138 metres d’alçada, la més alta fins al moment. Només serà superada per la torre de Jesucrist que arribarà fins als 172,5 metres. 

A les nou del matí els operaris de la Sagrada Família han començat els preparatius per la pujada de l’estel al punt més alt de la torre. El muntatge ha durat prop d’una hora i mitja i s’ha desenvolupat sense incidents. L’estel que té un diàmetre de 7,5 metres i un pes de 5,5 tones, s’ha pujat ja ensamblat. Les setmanes prèvies s’ha treballat en el muntatge i acoblament del seu nucli, que té forma de dodecaedre, amb les 12 puntes d’estrella piramidal que sorgeixen de cada costat.

Feta de vidre texturat amb una estructura d’acer inoxidable a les arestes, de dia els vidres estaran il·luminats pel sol i de nit, la claror sorgirà de l’interior, des dels focus instal·lats a la base de les puntes.

Tot i que l’estel ja s’ha col·locat, la inauguració oficial serà el 8 de desembre al vespre amb l’encesa de l’estrella i la benedicció de la torre. A més, hi haurà un seguit d’actes durant tot el dia. Els dies previs es podrà veure, progressivament, com les finestres de la torre i el fust s’il·luminen.

Podeu veure el procés de col·locació de l’estel aquí:

▷ EN DIRECTE | Pesa més de 5 tones i s’ha d’instal·lar a 138 metres.

⭐️ Mira en #directebetevé com estan col·locant l’estrella de la Sagrada Famíliahttps://t.co/33H8K10GIRhttps://t.co/LlqHJTw18Y — btv notícies (@btvnoticies) November 29, 2021

Consagració al Sagrat Cor de Jesús

Oh Jesús meu! Per mediació del Cor Immaculat de Maria Santíssima us ofereixo les oracions, obres i treballs del present dia, en reparació de les ofenses que us fan, i per les altres intencions del vostre Sagrat Cor.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: