ESCRIT DEL BLOCDissabte 25 de juny 2022

1/3 “La humilitat, únic camí per arribar a adorar Déu a la mateixa casa”

A la Basílica de Sant Pau Extramurs el Sant Pare va dirigir la pregària de les Segones Vespres a la clausura de la Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians.

Johan Pacheco – Vatican News

El Sant Pare va celebrar aquest dimarts les Segones Vespres de la Solemnitat de la Conversió de Sant Pau, al tancament de la Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians. Convidant a la unitat plena desitjada per “Jesús, que vol que tots siguem un (cf. Jn 17,21)”.

Els moments de pregària i diverses iniciatives que busquen la unitat dels cristians va tenir com a eix central la cita bíblica: “hem vist aparèixer la seva estrella a l’Orient i venim a adorar-lo” (Mt 2, 2)

A la cerimònia d’aquest 25 de gener, a la Basílica de Sant Pau Extramurs, es va fer el prec dels Salms i el Papa va reflexionar sobre l’itinerari que van fer els Mags, “que consta de tres etapes: comença a orient, passa per Jerusalem i finalment arriba a Betlem”.

Al prec de les Segones Vespres hi eren presents, La seva Excel·lència Polykarpos Stavropoulos, Metropolita Ortodoxo d’Itàlia a Malta; La seva Gràcia Ian Ernest, Director del Centre Anglicà a Roma; i el Cardenal Kurt Koch, President del Pontifici Consell per a la Promoció de la Unitat dels Cristians.

Orient

El Papa va recordar a la meditació l’arriscat viatge dels Mags per buscar “una mica més” i “no conformar-se amb els seus propis coneixements i tradicions”.

“Estimats germans i germanes, seguim també nosaltres l’estrella de Jesús. No ens deixem enlluernar pels resplendors del món, estrelles esplendents però fugaces. No seguim les modes del moment, meteors que s’apaguen; no caiguem en la temptació de brillar amb llum pròpia, o sigui de tancar-nos al nostre grup i salvaguardar-nos a nosaltres mateixos”, va dir Francisco.

Papa Francisco

Consagració al Sagrat Cor de Jesús

Oh Jesús meu! Per mediació del Cor Immaculat de Maria Santíssima us ofereixo les oracions, obres i treballs del present dia, en reparació de les ofenses que us fan, i per les altres intencions del vostre Sagrat Cor.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: