ESCRIT DEL BLOCDiumenge 26 de Juny 2022

1/2 La humilitat, únic camí per arribar a adorar Déu a la mateixa casa”

El Papa també va esmentar els pobles d’Orient “desmats per la guerra i la violència”, però que, amb el seu testimoni “ens donen esperança, ens recorden que l’estrella de Crist continua brillant a les tenebres i no s’apaga; que el Senyor des de dalt acompanya i encoratja els nostres passos”.

Jerusalem

Després els Mags arriben a Jerusalem amb el desig de trobar-se amb Déu, però enfronten abans la “realitat terrenal”, i “experimenten la resistència de les forces fosques del món”.

«Quan el rei Herodes va sentir això —diu l’Evangeli—, es va alarmar, i amb ell tota Jerusalem» (v. 3).

Va advertir el Francesc que “fins i tot en el nostre camí cap a la unitat podem estancar-nos per la mateixa raó que va paralitzar aquella gent: la commoció, la por. És el temor a la novetat, que sacseja els hàbits i les seguretats adquirides; és la por que l’altre desestabilitzi les meves tradicions i els meus esquemes consolidats; però, en el fons, és la por que viu al cor de l’home i del que el Senyor Ressuscitat vol alliberar-nos”.

Davant l’adversitat per trobar-se amb Déu, el Papa va recordar que els mags van escoltar les Escriptures: “Tampoc nosaltres, els cristians, podem arribar al Senyor sense la seva Paraula viva i eficaç (cf. Hb 4,12), que va ser donada a tothom Poble de Déu per ser rebuda, per pregar amb ella i meditar-la junts”.

Papa Francisco

Consagració al Sagrat Cor de Jesús

Oh Jesús meu! Per mediació del Cor Immaculat de Maria Santíssima us ofereixo les oracions, obres i treballs del present dia, en reparació de les ofenses que us fan, i per les altres intencions del vostre Sagrat Cor.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: