ESCRIT DEL BLOC Dilluns 27 de Juny 2022

3/3 La humilitat, únic camí per arribar a adorar Déu a la mateixa casa” Betlem

I en arribar a Betlem els Mags van adorar el Nen Déu, “així és com acaba el seu viatge: junts, a la mateixa casa, en adoració. D’aquesta manera els Mags anticipen als deixebles de Jesús, que encara diversos, però units, al final de l’Evangeli es postran davant del Ressuscitat a la muntanya de Galilea”, va reflexionar el Papa.

Assenyala Francesc que això, és un signe profètic per assolir la plena unitat, “que anhelem el Senyor, que som companys de viatge pels camins del món i cercadors dels signes de Déu en la història a través de la Sagrada Escriptura”.

Per això, convida el Pontífex a enfortir la comunió des de la pregària: “estimats germans i germanes, l’etapa decisiva del camí cap a la comunió plena requereix una pregària més intensa i l’adoració de Déu”.

“Demanem a Déu en aquesta tarda que ens concedeixi aquesta valentia, la valentia de la humilitat, únic camí per arribar a adorar Déu a la mateixa casa i al voltant del mateix altar”

Finalment, en la seva meditació el Papa Francesc va dirigir una pregària: “Et demanem Senyor que ens concedeixis el valor de canviar camí, de convertir-nos, de seguir la teva voluntat i no les nostres conveniències; d’anar endavant junts, cap a Tu, que amb el teu Esperit vols que tots siguem un”.

Papa Francisco

Consagració al Sagrat Cor de Jesús

Oh Jesús meu! Per mediació del Cor Immaculat de Maria Santíssima us ofereixo les oracions, obres i treballs del present dia, en reparació de les ofenses que us fan, i per les altres intencions del vostre Sagrat Cor.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: