ESCRIT DEL BLOCDimarts 28 de Juny 2022

Benedictí XVI

Molt aviat, em trobaré davant del jutge final de la meva vida. Tot i que, en mirar enrere en la meva llarga vida, puc tenir grans raons per al temor i el tremolor, estic tanmateix de bon ànim, perquè confio fermament que el Senyor no és només el jutge just, sinó també l’amic i germà que ell mateix ja ha patit per als meus defectes, i per tant també és el meu defensor, el meu «Paraclete». A la llum de l’hora del judici, la gràcia de ser cristià encara es torna més clara per a mi. M’atorga coneixement, i de fet amistat, amb el jutge de la meva vida, i així em permet passar confiadament per la porta fosca de la mort. En aquest sentit, sempre recordo el que Joan ens diu al començament de l’Apocalipsi: veu el Fill de l’Home amb tota la grandesa i cau als seus peus com si estigués mort. No obstant això, ell, posant la mà dreta sobre ell, li diu: «No tinguis por! Sóc jo…» (cf. Rev 1:12-17).

Benedictí XVI

Consagració al Sagrat Cor de Jesús

Oh Jesús meu! Per mediació del Cor Immaculat de Maria Santíssima us ofereixo les oracions, obres i treballs del present dia, en reparació de les ofenses que us fan, i per les altres intencions del vostre Sagrat Cor.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: