PARAULA DE DÉUDimecres 6 de Juliol 2022

Mateu 10,1-7

Jesús va cridar els seus dotze deixebles i els donà poder de treure els esperits malignes i de guarir malalties i xacres de tota mena. Els noms dels dotze apòstols són aquests: primer, Simó, anomenat Pere, i Andreu, el seu germà; Jaume, fill de Zebedeu, i Joan, el seu germà; Felip i Bartomeu; Tomàs i Mateu, el publicà; Jaume, fill d’Alfeu, i Tadeu; Simó el Zelós i Judes l’Iscariot, el qui el va trair.
Aquests dotze, Jesús els va enviar amb aquestes instruccions:
–No us encamineu a terra de pagans ni entreu en cap població samaritana. Aneu més aviat a les ovelles perdudes d’Israel. Pel camí prediqueu dient: «El Regne del cel és a prop.»

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• Jesús dóna poder als seus deixebles, a tu i a mi, sobre els mals esperits i per guarir malalties i xacres. Això vol dir que confia molt en tu i en mi.

• El mal esperit, les malalties i les xacres, és tot allò que provoca un mal a les persones, tot allò que els deshumanitza. Tenim el poder i la missió d’humanitzar el món, d’alliberar tothom d’allò que l’esclavitza, que l’oprimeix, que el deshumanitza.

• El nombre dels apòstols és dotze. Jesús els crida cadascú pel seu nom. Avui també et crida a tu pel teu nom propi i t’envia a portar a tot arreu el missatge joiós del Regne. Sigues generós. De tu depèn que al teu entorn, al nostre món hi hagi la felicitat que ve de Déu, per Jesús el seu Fill.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: