PARAULA DE DÉUDivendres 8 de Juliol 2022

Mateu 10,16-23

Jesús va dir als seus apòstols:
Mireu, jo us envio com ovelles enmig de llops: sigueu astuts com les serps i innocents com els coloms.
Aneu alerta amb la gent: per causa meva us portaran als tribunals i us assotaran a les sinagogues, i us conduiran davant els governadors i els reis perquè doneu testimoni davant d’ells i davant els pagans. Quan us hi portin no us preocupeu del que haureu de dir ni de com parlareu: en aquell moment direu allò que us serà inspirat, perquè no sereu vosaltres qui parlareu, sinó que l’Esperit del vostre Pare parlarà per mitjà vostre.
Un germà portarà a la mort el seu germà, i un pare, el seu fill; els fills es rebel·laran contra els pares i els mataran. Tothom us odiarà per causa del meu nom. Però el qui es mantindrà ferm fins a la fi se salvarà. Quan us persegueixin en una població, fugiu cap a una altra. Us asseguro que no acabareu de recórrer totes les poblacions d’Israel abans que vingui el Fill de l’home.

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• Crec que l’Evangeli d’avui ens convida a pensar quin és el nostre testimoni com a cristians, o encara més, de quina mena de cristians som: del “cumpli-miento” , dels instal·lats en una zona de confort, o dels que reconeixem que la descoberta i el seguiment a Jesús i al seu evangeli, no estan exempts de patiment, de dificultats, de incomprensions i que viure segons el seu model, ens interpel.la profundament davant la realitat punyent que veiem i vivim al nostre voltant; perquè aquest model de vida no està de “moda”.

• Penso que ens cal revisar les actituds com deixebles de Jesús, tot posant la confiança amb Déu Pare/Mare.

• En paraules del recordat Marc Vilarasau sj, “… la confiança sustentada en un Déu amb entranyes de misericòrdia, … un Déu que és diferent de nosaltres mateixos, tot i ser tant íntim …”

• Preguntem-nos avui: Sabem confiar en l’ajuda de Déu?

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: