PARAULA DE DÉUDilluns 11 Juliol 2022

Mateu 19,27-29

Llavors Pere li va dir:
—Mira, nosaltres ho hem deixat tot i t’hem seguit. Què rebrem, doncs?
Jesús els digué:
—En veritat us ho dic: quan neixi el món nou i el Fill de l’home s’assegui en el seu tron gloriós, també vosaltres, els qui m’heu seguit, us asseureu en dotze trons per jutjar les dotze tribus d’Israel. I tothom qui pel meu nom hagi deixat cases, germans, germanes, pare, mare, fills o camps, en rebrà cent vegades més i posseirà la vida eterna.

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• Aquest cop es pronuncia per boca de Pere, amb tota la seva bona fe: “ho hem deixat tot per seguir-vos ¿què ens tocarà?”. Quina serà la recompensa? Com ens ho pagaràs?

• Ves a saber què és el que esperem cadascú de nosaltres. Tenim diferents històries de vida, diferents sensibilitats, diferents aspiracions i, probablement, diferents maneres d’entendre la realització del Regne de Déu. Però d’entre les coses que tenim en comú, és que som deixebles, seguidors del Crist. I això, d’entrada, és un regal que, a més, ens agermana.

• Allò que reporta el seguiment de Jesús és una combinació -més o menys (des)equilibrada-, de desbordament i desencís.

• Desencís perquè no és com ho esperàvem… il·lusió, passió, coherència, acollida, lloances, justícia, flors i violes…

• Desbordament perquè ho supera tot amb escreix. La vida amb Jesús, al Regne de Déu, transforma la mirada, canvia la manera de relacionar-nos, capgira les prioritats. És la gran Bona Notícia que el món necessita.

• Atreveix-te a reconèixer-ho!

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: