ESCRIT DEL BLOCDilluns 18 de Juliol 2022

DE RUTA AMB JOSEP PLA

Josep Pla i Casadevall és considerat un dels millors escriptors catalans de la història, la seva obra, trenta mil pàgines de prosa, és una de les més llegides en català i ha estat traduïda a vuit llengües. Seguir la seva trajectòria ens permetrà conèixer llocs de tot Europa, des de Catalunya fins a un gran nombre de capitals europees on Pla va viure exercint com a periodista i on va recopilar moments i paraules per emplenar els llibres de descripcions. Però ens centrarem en la seva vida a Catalunya, coneixerem a fons Palafrugell, el poble que el va veure néixer a més de racons meravellosos de la Costa Brava, com Calella i Llafranc, que va plasmar minuciosament a la seva literatura

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: