PARAULA DE DÉUDilluns 8 Agost 2022

Paraula de Déu

Salm 148

Al·leluia!

Lloeu el Senyor des del cel,
lloeu-lo en les altures;
lloeu-lo, tots els seus àngels,
lloeu-lo, tots els seus estols.

Pobles i reis de la terra,
poderosos i jutges del món,
infants i vells,
joves i noies.

Que tots lloïn el nom del Senyor,
l’únic nom que excel·leix sobre tot altre;
la seva majestat domina cel i terra.
Ell ha donat al seu poble un gran poder.

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• La nostra pregària d’avui serà de lloança al Senyor. Iniciem-la amb un Al·leluia!!, que brolli ben alt, però càlid, des del nostre cor.

• Tot va ser creat d’una ordre seva, per oferir i compartir el seu amor, per fer-se present en tot des de l’inici fins a la fi del món, per ser l’ADN que li confereix la forma.

• Lloem-lo per donar solidesa a la nostra existència; sabem d’on hem sorgit, som els seus fills, i formem part de tota la creació, amb l’ordre que el Pare ha establert i que no respectem com caldria deteriorant la seva obra magnífica!

• Obrim els sentits i l’esperit per afegir-nos a tanta lloança com expressa la creació: les muntanyes que com farallons es mantenen vigilants; els mars i oceans que dansen amb el moviment de les onades; l’estelada que et fa festa amb la infinitat de llumeners; els arbres que et contemplem en silenci i que s’estiren cap amunt com si volguessin tocar-te; els ocells que amb els tons, que els has obsequiat, preguen; el vent que suau o violent, com una simfonia, et lloa; les flors que et regalen els millors colors i flaires…

• Senyor, et lloem cadascun de nosaltres amb les nostres vides i, afegim a la nostra alabança la de tanta humanitat que desconeix o ha oblidat com fer-ho.

• Al·leluia!

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: