PARAULA DE DÉUDissabte 13 Agost 2022

Paraula de Déu

Mateu 19, 13-15

Alguns presentaren a Jesús uns infants perquè els imposés les mans i pregués per ells, però els deixebles els renyaven. Jesús digué:
– Deixeu estar els infants: no els impediu que vinguin a mi, perquè el Regne del cel és dels qui són com ells.
I, després d’imposar-los les mans, se’n va anar d’allí.

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• Recordem com en temps de Jesús, els nens eren entre el col·lectiu (juntament amb les dones, les vídues, els malalts, els infidels) que era tingut per no res. I vet aquí que Ell no només els acull, els beneeix i prega per ells, sinó que posa en valor les seves qualitats per què siguin model per tots els qui volem ser deixebles i construir el seu Regne.

• La primera que goso assenyalar és l’espontaneïtat, la capacitat de sorprendre’s i gaudir de tot. Una altra és que ells potser no ho saben, però encara tenen molt a aprendre i es deixen cuidar i educar i acompanyar… es deixen fer. I van aprenent i, sobre tot, descobrint, amb assaig-error inclòs.

• Tenen força energia, sovint ens deixen enrere als qui tenim més anys, però alhora ens empenyen a donar encara una miqueta més, ens estimulen i esperonen.

• Afegiu el que vulgueu…

• I ara, mirem-nos amb aquestes qualitats. Potser algú ens tindrà per no res, però serà així com tirarem endavant el Regne de Déu!

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: