L’Assumpció de la Mare de Déu

Diumenge 15 d’Agost 2022

UNA FESTA MOLT IMPORTANT PELS PARES

MARIA i ENRIC

RECORDANT ALS PARES ENRIC I MARIA.

Estimats pares. Avui es el teu sant Mare, amb aquest escrit volem fer-te arribar la nostre feliçitació i dir-te que continúa amb nosaltres el teu record i el del pare ple d’estima i d’anyorança.

Podem aguantar el vostre comiat perquè sento que les nostres ànimes encara estan unides.

Segurament que sempre ho hagin estat i que sempre ho estiguin.

Segurement haurem viscut mil vides abans que aquesta i potser ens haurem retrobat en cadascuna d’elles … I fins i tot és possible que en cada retrobada ens haguem separat per les mateixes raons. 

Això vol dir que aquest adéu és un adéu temporal, i també el preludi d’un adéu nou que sens dubte vindrà aviat.

Però per si m’equivoco i no tornem a veure’ns i aquest és un veritable comiat, recordeu que les animes vostres i les nostres estan destinades a estar juntes i sens dubte tornaran a trobar-se en una altra vida, i encara que les estrelles hagin canviat, no ens estimarem només per aquesta ultima vegada, sinó també per totes les vegades anteriors.

Sempre portem amb nosaltres una vida conjunta i plena d’anyorança i d’amor una vida que mai sabre agrair-vos, l’estima, i l’amor rebut de vosaltres.

Pere i Enric

15 d’Agost 2022

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: