ESCRIT DEL BLOCDijous 29 Setembre Agost 2022

Entrevista 3part

* *

El principal tret del meu caràcter?
— La modèstia.
La qualitat que prefereixo en un home?
— La bondat.
La qualitat que prefereixo en una dona?
— La temperatura amorosa.
Allò que més estimo en els amics?
— La paciència.
El meu principal defecte?
— La ignorància.
La meva ocupació preferida?
— Escriure.
El meu somni de benestar?
— No hi ha somni realitzable possible.
Quina fóra la meva pitjor desgràcia?
— Estar massa bo i ser feliç.
Què voldria ser?
— Un bon pagès.
On desitjaria viure?
— En un país lliure. […]
Quina flor prefereixo?
— No m’agraden les flors i m’agraden els fruits.
Els meus autors preferits en prosa?
— Els moralistes francesos i el Zibaldone de Leopardi.
Els poetes preferits?
— És difícil de contestar.
Els herois de ficció?
— Els herois de ficció, els odio perquè tothom ho és.
Les meves heroïnes de ficció favorites?
Totes les dones ho són.[…]
Els meus herois de la vida real?
— Els de demà.

(Lluís Permanyer: «Josep Pla», dins 43 respostes catalanes al qüestionari Proust. Barcelona: Aymà, 1967, p. 81-85)

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: