PARAULA DE DÉUDimecres 12 Octubre 2022

Paraula de Déu

Lluc 11,27-28

Mentre Jesús parlava, una dona alçà la veu entre la gent i li digué:
– Sortoses les entranyes que et van dur i els pits que vas mamar!
Però ell va respondre:
– Més aviat sortosos els qui escolten la paraula de Déu i la guarden!

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• “Els que escolten la paraula de Déu i la guarden”, com va fer Jesús escoltant les paraules de Maria. El Déu-Pare de qui Jesús parla és el Déu que Maria li ha comunicat, el Déu amb el qual Jesús ha crescut.

• Ara és ell el que parla de Déu-Pare, a qui vol escoltar, perquè «guardem» les seves paraules amb la nostra vida. I d’aquesta manera puguem transformar el món que Déu ha posat a les nostres mans, de generació en generació, com a acció de gràcies al Déu que ens ha estimat primer.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: